Beschrijving

Frederikstraat 437, 2514 LH 'S-GRAVENHAGE

In het rustige en sfeervolle gedeelte van het centrum van Den Haag nabij diverse winkels, restaurants, lunchrooms en leuke kroegen aan de Denneweg, Noordeinde en Mallemolen gelegen lichte 4/5 kamerappartement (maisonnette) met vrij uitzicht op de "bosjes van Repelaer" en ruim twee ruime dakterrassen op het noorden en op het zuiden. 

Indeling:
Centrale entree met brievenbussen- en bellentableau, lift en trappenhuis naar de 5e verdieping.
Entree woning op de 5e verdieping; centrale hal, ruime keuken; ruime en sfeervolle woon/eetkamer, apart toilet met ruimte voor de WMA. 
Trap naar 2e etage: voorslaapkamer met terras, achterslaapkamer met terras. tussengelegen badkamer. 

De woning is afkomstig uit de verhuur en dient opgeknapt te worden. Daardoor staat u wel vrij om de indeling te wijzigen. We hebben verschillende keren al gezien dat er een prachtige woonkeuken op de tweede laag werd gerealiseerd met dan dus toegang naar beide terrassen. de eerste verdieping kan eenvoudige worden ingericht voor drie slaapkamers en twee badkamers. Kortom: mogelijkheden te over.  

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Woonoppervlak ca. 108m²
- Eigen berging in de onderbouw 
- Beschermd stadsgezicht;
- Bouwjaar 1976;
- Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing.
- In combinatie te koop met een eigen parkeerplek! 
- overdrachtsbelasting clausule van toepassing 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken