Beschrijving

Dit prachtige (In 2015 nieuw gebouwde) 2 kamerappartement staat nu te HUUR! 

Dit appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex van 16 appartementen welke hoofdzakelijk worden bewoond door Young Professionals. 
Het betreft hier een volledig goed uitgevoerde 2 kamerappartement op de derde etage met luxe open keuken en aparte badkamer met douche en toilet. In de keuken o.a. koelkast, vaatwasser, vierpits gaskookplaat en afzuigkap. 

Kerninformatie: De kale huur is 825,- per maand. De servicekosten zijn per appartement euro 100,- per maand en bestaan o.a. : gas, licht, water, verwarming, cv onderhoud, schoonmaak trappenhuis, stoffering, keuken apparatuur & adm kosten. 
Elk appartement beschikt over een eigen CV ketel en een tussenmeter. Elk appartement beschikt over een eigen ziggo en KPN aansluiting zodat u zelf kunt kiezen bij wie u een abonnement afsluit. 

Wat u verder wilt weten 
* 2 kamers elk (dus woonkamer open keuken en aparte slaapkamer) 
* intercom met deuropener 
* lamelparketvloeren 
* gezamenlijke fietsenberging 
* Houten shutters 
* goed geïsoleerde woningen (energielabel A)
* huur exclusief € 100,- servicekosten 
* 1 maand waarborgsom 
* Minimale huurperiode 12 maanden 
* Geen huisdieren 
* Huisvestingvergunning van toepassing 
* Maximaal 2 personen

Gezien de coronamaatregelen zullen wij niet in staat zijn om iedereen die interesse heeft de woning te laten zien, Graag verzoeken wij u ook eerst na te gaan of in aanmerking komt voor een huisvestingsvergunning. We verzoeken u met klem om uw interesse per mail kenbaar te maken en niet te bellen. 
Kandidaten zullen eerst een inlichtingenformulier krijgen toegezonden. Pas na beoordeling hiervan zult u eventueel worden uitgenodigd voor een bezichtiging. 

Huurprijs tussen € 752,33 en € 975,92 per maand. Of woningen met 185 punten of minder met een huurprijs boven € 752,33:

U bent 18 jaar of ouder.
U en de leden van uw huishouden hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel.
Woont u alleen? Dan is uw belastbaar jaarinkomen minder dan € 60.036 per jaar.
Bestaat uw huishouden uit 2 of meer personen? Dan is het belastbaar jaarinkomen minder dan € 70.036 per jaarbedrag vanaf 1 januari 2021).

Kenmerken