Beschrijving

Dit prachtige (In 2021 verbouwde) 2 kamer appartement staat nu te HUUR! 

Dit appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex van 5 appartementen welke hoofdzakelijk worden bewoond door Young Professionals. 
Het betreft hier een volledig goed uitgevoerde 2 kamer appartement op de eerste etage met luxe open keuken en aparte badkamer met douche en toilet. In de keuken o.a. koelkast, vaatwasser, vierpits gaskookplaat en afzuigkap. 

Kerninformatie: De kale huur is 750,- per maand. De servicekosten zijn per appartement euro 100,- per maand en bestaan o.a. : cv onderhoud, schoonmaak trappenhuis, stoffering, keuken apparatuur & adm kosten. 
Elk appartement beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en electra.

Wat u verder wilt weten 
* Huur is exclusief gas, water, electra en Internet
* laminaatvloeren 
* 1 maand waarborgsom 
* Maximale huurperiode 24 maanden 
* Geen huisdieren 
* Huisvestingvergunning van toepassing 
* Maximaal 1 persoon 

Gezien de coronamaatregelen zullen wij niet in staat zijn om iedereen die interesse heeft de woning te laten zien, Graag verzoeken wij u ook eerst na te gaan of in aanmerking komt voor een huisvestingsvergunning. We verzoeken u met klem om uw interesse per mail kenbaar te maken en niet te bellen. 
Kandidaten zullen eerst een inlichtingenformulier krijgen toegezonden. Pas na beoordeling hiervan zult u eventueel worden uitgenodigd voor een bezichtiging. 

Huurprijs tot en met € 752,33 per maand (bedragen vanaf 1 januari 2021):

U bent 18 jaar of ouder.
U heeft de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel. Dit kunnen zijn: een geldig paspoort van de Europese Unie (EU), Europese Economische Ruimte (EER) of een geldige verblijfsvergunning.
Het belastbaar jaarinkomen van uw huishouden is € 48.300 of minder.

Kenmerken